Kaya Karakaya Ortaokulu

Mustafa Paşa Mah. Uzun Sk. No 24 ELAZIĞ
Vizyon
Kaya Karakaya Ortaokulu olarak ufkumuz; Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin, Okulumuzda her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin, Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenciler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın, Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın...
Misyon
Kaya Karakaya Ortaokulu olarak özel görevimiz, Atatürk ilkelerini benimsemiş, Atatürk’ün düşünce felsefesini özümsemiş, Karşılaştırma, değerlendirme ve sentez yapabilme gücüne sahip, Araştırarak, sorgulayarak öğrenen, Bilgiyi öğrenme yollarını keşfetmiş, Dünya insanları ile iletişim kurabilecek en az bir yabancı dile sahip, Kendini tanıyıp ifade edebilen, Düşüncelerini savunabilen, özgüveni olan, İnsanların düşüncelerine saygılı, Sorumluluk bilinci gelişmiş, Doğaya karşı duyarlı nesiller yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Kalorifer-Doğalgaz
Ulaşım
Okulumuza sehir içi minibüleri ve belediye otobüsleri kolaylıkla ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Mustafa Paşa Mah. Uzun Sk. No 24 de bulunmakta olup, 1954 yılında Eğitim-Öğretime başlamış ve 2009 yılında eski bina yıkılarak yerine yeni bina yapılmıştır.
Okulumuz il merkezinde bulunmaktadır. İl merkezine ise 1.5 km uzaklıktadır.
VOLEYBOL BASKETBOL FUTBOL
4006 TÜBİTAK BİLİM FUARI