Haz

OKULUMUZDA KUTLU DOĞUM ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ.

Haz

İLİMİZİN ŞAİR VE YAZARI NAZIM PAYAM'I EDEBİYAT MERAKLILARI ÖĞRENCİLERİMİZLE ZİYARET ETTİK.

Haz

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ ARASINDA SATRANÇ TURNUVASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Haz

ÖĞRENCİLERİMİZLE HARPUT BASIN MÜZESİNİ GEZDİK.

Haz

OKULUMUZDA SOSYUAL KÜLTÜREL ETKİNLİKLER KAPSAMINDA SINIFLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI DÜZENLENDİ.

5. SINIFLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASINDA 5-B SINIFI BİRİNCİ OLDU.

6. SINIFLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASINDA 6-C SINIFI BİRİNCİ OLDU.

7. SINIFLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASINDA 7-B SINIFI BİRİNCİ OLDU.

ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Haz

OKULUMUZDA 29 MAYIS FETİH GÜNÜ KUTLAMASI  YAPILDI.

May

Hayallerimle Büyüyorum ( I'm Growing With My Dreams) Etwinning projemiz kapsamında proje grubundaki öğrencilerimiz okulumuz öğretmenleri ile röportaj yaptılar. Röportajda öğretmenlerimizin küçükken kurduğu hayaller, hayallerine nasıl ulaştıklarını sordular.

Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Hayırsever Yıldızdaş ailesinin katkılarıyla okulumuza yapılan Kütüphane ve Sanat Sokağının açılışı Elazığ Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet YİĞİT tarafından gerçekleştirildi. Okulumuza yeni bir kütüphamne kazandıran Necdet & Hacer YILDIZDAŞ'a ve Sanat Sokağımızı yapan Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Fundagül TÜRKER'e teşekkür ederiz.

Mrt

I'm Growing With My Dreams (Hayallerimle Büyüyorum)

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLAMA PROGRAMI

Mrt

OKULUMUZ CODEWEEK ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA "CERTİFİCATE OF EXCELLENCE" SERTİFİKASINI ALDI. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Şbt

OLUMLU DAVRANIŞ GELİŞTİRME PROJEMİZ KAPSAMINDA HAFTANIN SINIFINI EN ÇOK ALAN İLK ÜÇ SINIFIMIZLA BİLİM MERKEZİMİZE GEZİ DÜZENLEDİK. 7-E , 6-C , 7-B SINIFLARIMIZI VE SINIF ÖĞRETMENLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Şbt

ANASINIFIMIZ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN YERLİ MALI HAFTASI ETKİNLİĞİ YAPILDI. DESTEKLERİNDEN DOLAYI VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşku ile kutlandı. Programın hazırlanması ve sunulmasında emeği geçen Türkçe Öğretmenimiz Cevher GÜÇLÜ, Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Fundagül TÜRKER , Müzik Öğretmenimiz Cem OZAN başta olmak üzere tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

15 TEMMUZ ÇOCUK GAZETESİ ÖZEL SAYIMIZ